Beurzen & evenementen

Beurzen & Evenementen

Regelmatig nemen wij deel aan, of organiseren we zelf beurzen en evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een trouwbeurs, fantasybeurs of sieradenbeurs. Houd onze website of Social Media kanalen in de gaten voor aankomende events. Hieronder zullen ook alle evenementen geplaatst worden waar wij aan deel zullen nemen.

Elfia 24 & 25 April 2021

We hebben hier al vaker gestaan en zullen dit jaar weer deel nemen aan Elfia bij Kasteel de Haar in Haarzuilens (Utrecht). Elfia is een buitenevenement dat in April plaats vindt. Dit jaar worden er meer dan 27.000 bezoekers verwacht. Een groot deel van de bezoekers komt mooi uitgedost in allerlei soorten kostuums. Twee dagen lang zijn er verschillende kramen, activiteiten en shows te zien. Ook zijn er gasten als bekende tekenaars, schrijvers en acteurs uit diverse (fantasy)films.

Castlefest 5-8 augustus 2021

Dit jaar zullen wij voor het eerst deelnemen aan Castlefest.  Het landgoed van Kasteel Keukenhof wordt omgetoverd tot een betoverende fantasiewereld met onder andere elfen, trollen, tovenaars en goblins. Elk jaar is nog magische dan het jaar ervoor met akoestische optredens, een uitgebreide schrijversmarkt, bijzondere middeleeuwse markten en nog meer beleving. De zomereditie neemt nog altijd in populariteit toe met ruim 41.500 bezoekers.