Over ons

Over ons

Welke vrouw droomt er niet van om in een geweldige jurk naar een feestje te gaan? Wij van Black Velvet hebben die droom van jongs af aan en we vinden het altijd erg leuk om te zien welke jurken beroemdheden als Nicole Kidman, Lady Gaga of Julia Roberts op de rode loper dragen. Om deze dromen waar te maken voor onze klanten zijn we gestart met de webshop. Een webshop waar je met elk postuur, budget en smaak terecht kan. Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor kinderen. We bieden een uitgebreide collectie avondjurken, feestjurken, kinderjurken, schoenen en accessoires aan. We vinden het belangrijk om elke klant te kunnen helpen. Daarom bieden wij een breed assortiment grote maten aan.  

Black Velvet streeft ernaar om snel te groeien en altijd het beste te willen voor de klant. Dat zit hem er niet alleen in onze brede en zorgvuldig samengestelde collectie, maar ook in de service die we ernaast bieden. We leveren de kleding nooit af in een saaie bruine doos, maar maken van het uitpakken een feestje. We vinden het belangrijk dat de kleding past, lekker zit en dat onze klanten er fantastisch uit zien en een goed gevoel krijgen. We zijn een jong bedrijf, maar we hebben binnen ons team goede kwaliteiten, taken en specialiteiten en delen allemaal dezelfde passie. We kunnen kritisch zijn naar elkaar, maar ook zijn we behulpzaam naar elkaar en onze klanten. Doordat we klein zijn is er een nauwe samenwerking met onze leveranciers en kunnen we daar flexibel mee om gaan. We zijn continu op zoek naar leveranciers die onze collectie kunnen aanvullen. Daarnaast kunnen we altijd helpen om een jurk precies op maat te maken dankzij onze coupeuse. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De drijvende kracht achter Black Velvet is Inge Zandvliet. Zij is de eigenaresse, designer en een echte onderneemster. Haar man, Thijs Zandvliet, is haar steun en toeverlaat. Echter zijn ze niet met zijn tweeën. Achter hen staat een team van gedreven mensen met de zelfde passie. Zonder hen zou Black Velvet nergens zijn. 

Inge Zandvliet

Als klein meisje droomde ik al van mooie jurken en met de komst van apps als Pinterest werd die droom gevoed. Ik wilde altijd al de beste zijn en zat vol met creativiteit. Door hard te werken en mijn hart te volgen kon ik eind 2018 eindelijk mijn droom waarmaken. Als ondernemer en ontwerper streef ik naar het allerbeste voor mijn klanten. Mede dankzij mijn ouders heb ik mijn droom waar kunnen maken. Ik ben dankbaar dat zij altijd achter mij gestaan hebben en mij de kans hebben gegeven om van mijn hobby mijn beroep te maken.

In 2008 ben ik begonnen met het ontwerpen en maken van kleding voor mijzelf. Dit vond ik zo leuk om te doen dat er langzaam ideeën kwamen om een bedrijf te starten. In de jaren daarna heb ik mijn ideeën uit gewerkt en zo werden de plannen voor een eigen bedrijf steeds concreter. Mijn moeder zei altijd tegen mij dat ik alles kon zolang ik het maar probeerde en hier maak ik altijd gebruik van. Mijn droom is om een winkel te hebben waarin we een nog betere service kunnen bieden en waar de jurken gepast kunnen worden in een open en gezellige omgeving.

Volg ons op social Media