Communie jurken

In de katholieke kerk is heilige communie een van de sacramenten en daardoor erg belangrijk. Kinderen van ongeveer 7-8 jaar volgen een intensieve voorbereidingsperiode met als laatste een speciale viering in de kerk. Vooral in het zuiden van Nederland en in Vlaanderen wordt hier nog volop aan meegedaan. Na de mis in de kerk wordt er met de familie vaak een groot feest gevierd. De communicant wordt overladen met leuke cadeautjes en lof van alle genodigden.

De communie doet men als 8-jarige met meerdere kinderen tegelijk. Vaak zijn het ook nog de klasgenootjes die met uw kind naar dezelfde katholieke school gaan. Als moeder wilt u dat uw kind er het mooiste uitziet van allemaal. Haalt u daarom uw exclusieve kinderkleding zoals een bruidsmeisje jurk of communie jurken bij Black Velvet Gowns & Accessoiries. Luxe kleding die betaalbaar is voor op het grote feest!

Communie jurken kunnen overal

Wilt u zeker weten dat u de communiekleding verder nog kan laten dragen door uw kind? Kies dan voor een zachte pasteltint met glitter of een mooie strik. Daarmee steelt uw dochter de show op een verjaardag. In 2022 is satijn en kant weer helemaal hip. Deze jurken kunnen ook buiten de communie om worden gedragen. Is de communie op een warme dag? Wij hebben ook bolero’s en capes bij voor als de jurk gedragen wordt als het een keer wat kouder is.

Communie jurken
Communie jurken

Exclusieve kinderkleding die betaalbaar is

Onze kleding is van hoge kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar we moeten inkopen voor de beste prijs. Zo kan elk jong meisje van 0 tot 14 jaar in haar droomjurk lopen. Hoe fijn is dat?

Wilt u meerdere jurken kopen omdat u meer blije kinderen wil hebben? Voor elk typetje is er een fantastische jurk. De een loopt er graag bij als een prinses, de ander graag als een power girl. Kinderen zijn op jonge leeftijd al sterke persoonlijkheden. Kies het favoriete exemplaar met tule, kant, satijn of extra veel glitter. Het is niet zeker wie welke jurk draagt. Een ding is wel zeker: voor iedereen is de perfecte jurk voor de communie betaalbaar. U kunt zelfs bij ons terecht om bruidsmode voor kinderen uit te zoeken!

Communie jurken voor iedereen op maat

Heeft u een mooie princes jurk gevonden voor de communie van uw dochter, maar is deze net iets te groot. Geen probleem, want het team van Black Velvet Gowns & Accessoiries gaat graag voor u aan de slag. Met onze vermaak service maken wij de jurk perfect op maat. Wilt u van tevoren meer weten over onze services? Kom langs in de winkel of neem via de mail of telefoon contact met ons op.